VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
Tel: 038-4525683
tips:   Aparte ruimte met uitzicht op het hele voetbalveld     Ruim 600 zitplaatsen     Kinderhoek     Rookruimte     De parkeerkaart wordt voor u betaald !     Stadionplein 2, 8025 CP Zwolle   Tel: 038-4525683

leeg

Het wokken

Wokken is een eeuwenoude Chinese kooktraditie. Al meer dan 2000 jaar geleden kocht men op de markt verschillende groenten en vlees om te wokken. Door de korte bereidingstijd van het wokken blijven vitamines, structuur, geur en smaak optimaal bewaard.

U neemt een bord bij het wokbuffet en maakt een samenstelling uit de talloze rauwe ingrediënten.Deze overhandigt u aan de kok die het vervolgens bereidt en aan u vraagt welke saus u er bij wilt. Deze staan op het informatiebord bij de koks.

1. Zoet zure saus 6. Tausi saus
2. Oestersaus 7. Kon po saus
3. Ketjap saus 8. Sichuan saus
4. Knoflook saus 9. Wokstadion saus
5. Kerrie saus  

Teppanyaki

Naast het wokken hebben wij ook nog een Japanse teppanyaki bakplaat. Kies uw teppanyakiingrediëntenzoals diverse spiesjes, ossenhaas, lamskarbonade en zalm of wat het verse seizoen biedt.

 

Voorgerechten en warm buffet

Dit buffet bestaat uit diverse salades, traditionele Chinese rijstafel met o.a. babi pangang, saté, foe yong hai, gebakken banaan, miniloempia, kerriedriehoek en sauzen. Uiteraard ontbreken de soepen ook niet. Voor de kinderen is er patat en snacks en nog veel meer.

 

Dessert en vruchten buffet

Om het helemaal compleet te maken hebben wij een uitgebreid ijsbuffet voor u, dat wordt aangevuld met een assortiment van vruchten, diverse soorten gebak en verse slagroom.